Author Topic: RG3003H footswitch issue  (Read 1678 times)

Offline Deadhorsescott

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
RG3003H footswitch issue
« on: July 05, 2016, 07:43:47 PM »
Hi, I'm new to this forum. I just bought a used RG3003H and I'm having an issue with the footswitch.  It's the 4 button. Channel,  OD, Clean Boost, FX. loop. It switches from the clean channel to channel 3 only. And won't go back... I'm wondering if I have the right footswitch, or midi cable.

Offline Deadhorsescott

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: RG3003H footswitch issue
« Reply #1 on: July 05, 2016, 08:02:46 PM »
If anyone who owns one could post a picture of their footswitch and cable ends, that'd we awesome!

Offline Deadhorsescott

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: RG3003H footswitch issue
« Reply #2 on: July 06, 2016, 11:41:05 AM »
Got my answer. Emailed Randall support. Got a reply within hours. Thanks!